Poyrazdamları Ortaokulu
Poyrazdamları Mahallesi Salihli/MANİSA

VİZYON

Salihli Poyrazdamları Ortaokulu olarak; aklın ve bilimin ışığında; ilkeli, erdemli, ahlaklı, çalışkan, milli değerleri bilen, geliştiren ve sahip çıkan "fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür" bireyler yetiştirmede ve Türkiye´yi bilgi toplumu olmaya yönlendirmede örnek alınan bir eğitim kurumu olmaktır.

MİSYON

Salihli Poyrazdamları Ortaokulu olarak; Atatürk ilke ve devrimlerini ve bu çizgide bir demokrasi ve barış anlayışını benimsemiş, yaşama saygılı, Milli ve Evrensel değerleri benimseyen, kendini tanıyan, sorunlara farklı bakış açısı getiren, okumayı-araştırmayı seven; eleştirel düşünebilmeyi alışkanlık edinen, kendini sürekli yenileyen, geliştiren, özgür ve bilimsel düşünce gücüne sahip, bilimi sadece alıp kullanan değil, üreten ve yaşam boyu öğrenmeyi ilke edinen bireylerin yetişmesini sağlamaktır.

Manisa´ya uzaklık 117 km. Salihli´ye uzaklık 17 km.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Poyrazdamları 38.623299 enlem ve 28.140062 boylamda yer almaktadır. Salihli ilçesine bağlıdır. Poyrazdamları haritası Manisa ili içinde nerede olduğu harita merkezinde gösterilmektedir. Rakımı (deniz seviyesinden yüksekliği) 135 metredir. Poyrazdamları GPS koordinatları 38° 37´ 23.8764" ve 28° 8´ 24.2232".

2023-2024 ERASMUS+AKREDİTASYON